Afslankbehandeling

We beginnen deze behandeling met het scrubben van het hele lichaam door middel van zout uit de Middellandse Zee.

Dit heeft enerzijds een natuurlijke exfoliërende werking waardoor dode huidcellen en onzuiverheden snel verwijderd kunnen worden zodat de actieve bestanddelen beter worden opgenomen en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Anderzijds spelen de zoutkristallen ook een belangrijke rol bij het transpireren, om vocht en afvalstoffen te absorberen. Het eenvoudig opvangen en afvoeren van de afvalstoffen kan hierdoor worden gestimuleerd.

Daarna brengen we de speciale afslankende algengel aan. Deze bevat alle actieve afslankende eigenschappen van algen, en stimuleert de vochtafdrijving en het schoonfilteren van de weefsels tijdens de thermo-transpiratie, en helpt zo de vetophopingen te verdwijnen.

Na 30 – 40 minuten wordt de pakking verwijderd en voelt u zich als herboren !
De werking van de algen gaat door en wordt ondersteund  door het drinken van extra water.

Prijs

€ 70 (60 minuten)

Zware en vermoeide benen

Heel wat mensen, vooral vrouwen, kampen weleens met zware en pijnlijke benen. De enkels voelen pijnlijk en dik aan en bij het wandelen krijg je een zwaar gevoel in je benen.
Vanaf nu kan je bij ons terecht voor een ZALIGE ALGENPAKKING van de benen. Samen met de juiste massage gaat deze zorgen voor onmiddellijke verlichting en ontzwellende werking van de onderbenen.

Zware en vermoeide benen zijn het gevolg van een slechte bloedcirculatie vanuit de voeten en onderbenen. Deze slechte bloedcirculatie kan op zijn beurt veroorzaakt worden door langdurig rechtstaan, waardoor het bloed voortdurend tegen de zwaartekracht naar boven gepompt moet worden.
Wat kunnen we hiertegen doen? Joggen, wandelen, fietsen en zwemmen zijn bijvoorbeeld ideale bewegingsvormen, omdat de beenspieren bij deze sporten samentrekken en ze de interne bloedkanaaltjes masseren. Vermijd daarentegen om langdurig recht te staan of in een houding te zitten met de benen gekruist: zo wordt de bloedcirculatie immers belemmerd. Ook te strakke kledij kan dit veroorzaken.
Je kan de bloedcirculatie eveneens bevorderen door je benen ’s nachts hoger te leggen. Ook af en toe op blote voeten in zand of gras lopen, zal de circulatie verbeteren. Je kan daarnaast wisselbaden nemen en je voeten 3 minuten in een warm bad te houden, vervolgens 3 seconden in koud water, en dit proces gedurende 20 minuten te herhalen.
Een goed voedingspatroon kan tenslotte een gunstig effect hebben op zware en vermoeide benen. Zorg voor gevarieerde maaltijden met voldoende groenten, fruit en volkoren producten. Vitamine E, vitamine C, bètacaroteen, selenium en zink zijn belangrijke voedingsstoffen en werken als antioxidant, die schadelijke stoffen neutraliseert.

Prijs

€ 70 (60 minuten)